Rekonstrukcija atarskog puta u Žagubici

Žagubica

Društvo

Rekonstrukcija atarskog puta u Žagubici

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Lokalna samouprava finansira projekat rekonstrukcije atarskog puta u Žagubici koji se nalazi uz Crnu reku, u dužini od 20 kilometara, gde se zatim veže na glavni put Žagubica - Bor.

Poplava koja je opštinu Žagubica zadesila 2018. godine, ovaj put učinila je neprohodnim, te su zato njegovu obnovu meštani Žagubice dočekali sa velikim oduševljenjem. Zadovoljni građani priredili su ručak u prirodi, pored deonice obnovljenog puta, za predsednika opštine Safeta Pavlovića i njegove saradnike.

„Hvala vam što ste priredili sve ovo. Svima je poznato da je ovaj put uz Tisnicu pa do Crne Reke žila kucavica za građane naselja Žagubica. Lokalna samouprava je sa vama i nastojaćemo da u narednih 20 dana završimo radove. Za sada je uređen put u dužini od dva i po kilometara, predstoji nam još 16 kilometara, nakon čega ćete moći putničkim automobilima stići do vaših salaša“, rekao je predsednik Pavlović.

Safet Pavlović

Rekonstrukcija i širenje  oštećenog  puta olakšaće život za više od 150 porodica koje svoja imanja imaju u ovom delu Žagubice, zvanom „Strnjik“, navodi se na opštinskom sajtu „zagubica.org.rs“.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top