rekonstrukcija-regionalnog-puta-kroz-melnicu

Petrovac

Događaji

Rekonstrukcija regionalnog puta kroz Melnicu

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

U Melnici, na regionalnom putu Petrovac – Kučevo, nastavljaju se radovi započeti predhodnih godina.

U Melnici, na regionalnom putu Petrovac – Kučevo, nastavljaju se radovi započeti predhodnih godina.

 


U ovom navratu preasfaltiraće se jedan kilometar puta u centru sela i jedan deo kod puta za Vitovnicu. Radove na ovoj deonici puta obišao je predsednik opštine Petrovac na Mlavi Radiša Dragojević:

 


Zamisao je da se radovi nastave, tačnije da se celom dužinom od 11 kilometara put koji je građen pre tridesetak godina, preasfaltira. Ovih dana je rađeno na preasfaltiranju regionalnih puteva prema Ranovcu, kroz Knežicu i Ranovac, u Velikom Laolu i Tabanovcu na putu za Svilajnac, a rađeno je i na regionalom putu kroz Orljevo. Ukupno je urađeno oko četiri kilometra puta, a sve je to finansiralo Javno preduzeće „Putevi Srbije“ čiji sam ja član nadzornog odbora i čija je molba uslišena da se ovo pojačano održavanje izvede sada kako bi se na jesen nastavilo i radovi priveli kraju“.

 


Dragojević je dodao da je samo za modernizaciju putne mreže Javno preduzeće „Putevi Srbije“ uložilo više od 120 miliona dinara i oko 15 miliona dinara za obnovu mostova u opštini, koji su stradali u poplavi, dok je za most u Kamenovu izdvojeno 50 miliona dinara i ovih dana će biti potpisan ugovor i otpočeti radovi na njegovoj sanaciji.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top