Rezultati vanrednih kola u fudbalu

Braničevo

Sport

Rezultati vanrednih kola u fudbalu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Odigrana vanredna kola u fudbalu od Srpskih liga pa do Međuopštinskih liga.

Fudbaleri „Mladog radnika 1926“ su na Gradskom stadionu u Požarevcu pobedili sa 1:0 „Mačvu 1929“ iz Bogatića, dok su u Petrovcu na Mlavi istim rezultatom fudbaleri „Sloge 33“ pobedili „Šumadiju“ iz Aranđelovca.

U Podunavsko-šumadijskoj zoni predstavnici okruga su ostvarili polovične rezultate. „Pomoravlje“ iz Vlaškog Dola je pobedilo 3:0 „Slogu“ iz Batočine, „RSK“ iz Rabrova je remizirao sa „Proleterom“ iz Mihajlovca rezultatom 1:1, „Đerdap“ je u Aranđelovcu izgubio od „Aranđelovca 1979“ sa 2:0, „Rudar“ iz Stamnice je ostvario pobedu nad „Karađorđem“ iz Topole sa 3:1, „Petar Dobrnjac“ je kod kuće izgubio od „Zvižda“ sa 2:1, „Borac“ iz Žabara je izgubio u gostima od „Morave“ iz Velike Plane sa 3:0 i „VGSK“ je pobedio „Slogu“ iz Milatovca sa 2:1.

U Braničevskoj okružnoj ligi, u okviru ovog kola, čak polovina klubova je pobede ostvarila na strani. U gostima je „Mlava“ pobedila „Manastiricu“ sa 4:3, „Sirakovo“ u Vezičevu protiv „Budućnosti“ 3:0, „Sloga“ iz Lučice „Železničar“ sa 2:1 i „Obilić“ u Šetonju „Omladinac“ sa 2:1. Na domaćem terenu su pobede ostvarili „Napredak 1936“ protiv „Mladosti“ sa 1:0, „Integral“ protiv „Trgovačkog“ 2:0, „Vihor“ protiv „Rudara“ 1:0, a remizirali su „Napredak“ i „Rudar 2001“ rezultatom 1:1.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top