RIIS Istok i Pokret slobodnih građana potpisali sporazum o saradnji

Požarevac

Politika

RIIS Istok i Pokret slobodnih građana potpisali sporazum o saradnji

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Sporazum o saradnji potpisali su Saša Stanojević, zastupnik Regionalne inicijative istočne Srbije (RIIS Istok) i Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG). 

Pokret slobodnih građana se zalaže za stvaranje države u kojoj će se negovati kult ne Srba kao većinskog stanovništva, već kult stvaranja jednog zajedničkog identiteta svih građana Republike Srbije, kazao je Grbović i naglasio da razgovori o saradnji PSG i RIIS Istok traju već skoro godinu dana i da su se pronašli ne samo na političkom, već i na ljudskom planu.

„Verujem da vi koji živite u Požarevcu znate kako treba raspolagati svojim novcem, koje su vaše potrebe, u šta treba ulagati i kako ćete ekonomski oporaviti svoj kraj, sigurno bolje znate nego ja. Naš zajednički zadatak je da se izborimo da dođemo u situaciju da svako uređuje svoje dvorište i da onda vi preuzmete i odgovornost kako će Požarevac izgledati. Mi smo tu da vam pružimo podršku kao što verujem da ćete i vi podržati dalje nas i da ćemo kroz zajednički rad doći u situaciju da ispunimo ono što nas je spojilo, a to je želja da u Srbiji napravimo bolje mesto za život“, istakao je Grbović.

 

Na pitanje novinara E-Braničeva šta konretno podrazumeva sporazum o saradnji koji je danas potpisan, Grbović je objasnio:

„Zajedno ćemo raditi na terenu, na izradi programskih dokumenata, a kada dođe do izbora to će rezultirati zajedničkim učešćem“, kazao je on.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top