Ristić: „Do kraja građevinske sezone sve što je isplanirano biće urađeno”

Petrovac

Politika

Ristić: „Do kraja građevinske sezone sve što je isplanirano biće urađeno”

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Radi se na asfaltiranju ulica, postavljanju nove trafo stanice, rekonstrukciji objekata i mosta...

Na konferenciji Opštinskog odbora SNS Petrovac na Mlavi, zamenik predsednika OO SNS i zamenik predsednika opštine Petrovac, Goran Ristić, govorio je o infrastrukturnim projektima koji su završeni i na kojima su radovi u toku.

On je naglasio da se trenutno radi na asfaltiranju  35 ulica u 20 naselja opštine Petrovac na Mlavi i podsetio je da su asfaltirani putni pravci u mestima Rašanac, Dubočka i Šetonje, a pripremni radovi za asfaltiranje se izvode u Kamenovu i Knežici, kao i u dve ulicu u gradu - Krajiškoj i Prvog maja.

U toku naredne nedelje izvodiće se radovi na rekonstrukciji najkritičnijih delova na  putu Petrovac – Dobrnje, u dužini od jednog kilometra, najavio je Ristić.

“U toku su radovi na postavljenju nove trafostanice u Krviju čime će se rešiti višedecenijski problem snabdevanja električnom energijom. To je jedno od obećanja koje smo dali građanima sela Krvije i do kraja nedelje će biti ispunjeno. Ovih dana se, takođe, radi i na izgradnji objekata javne namene. Danas se već radi na asfaltiranju dečijeg igrališta u gradskom parku, u Šetonju se rekonstruiše zdravstvena ambulanta. U naselju Busur u toku je izgradnja višenamenskog objekta i budućeg lovačkog doma, a sredstva za realizaciju ovog projekta su obezbeđena iz budžeta opštine Petrovac na Mlavi”, istakao je Ristić.

 

Takođe, intenzivno se radi na prikupljanju konkursne dokumentacije za raspisivanje tendera za rekonstrukciju krova na objektu Srednje škole “Mladost”, kao i za rekonstrukciju objekta Ustanove za odrasle i starije “Gvozden Jovančićević” u Velikom Popovcu.

“Pri kraju su i radovi na mostu u Petrovcu na Mlavi i uskoro  ćemo dobiti jednu izuzetno modernu saobraćajnicu kojom ćemo moći da se ponosimo. Do kraja građevinske sezone sve što je isplanirano biće urađeno”, zaključio  je Goran Ristić.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top