ROKERIJADA: Počelo glasanje za najbolji bend

Petrovac

Zabava

ROKERIJADA: Počelo glasanje za najbolji bend

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Konkurs za četvrtu Rokerijadu , čiji se takmičarski deo održava 28.avgusta u Petrovcu na Mlavi, završen je i počelo je glasanje.

Od sedamnaest prijavljenih bendova, pet će se naći u finalu po ocenama stručnog žirija, a jedan će na osnovu glasova pubike obezbediti učešće.
Glasanje traje do 15.avgusta. Mozete glasati OVDE.
 Konkursni uslovi su bili da prosek godina u bendu ne prelazi 30, dok je najstariji član mogao da ima najviše 35 .
Najbolji bend očekuju izuzetno vredne nagrade – snimanje tri numere u studiju Mr Sound, izdavanje singla pod etiketom Kontra.rs, snimanje video spota u produkciji Mravac Video, Bend Photo Session autora Marka Ristića i revijalni nastup na Rokerijadi 2021. godine.
Tu su, naravno, nagrade i za najistaknutije pojedince – najboljeg gitaristu, basistu, pevača. Nagrada za najboljeg bubnjara biće ručno pravljeni “shell” za doboš od punog drveta u izradi velikog prijatelja festivala W.Odd Custom Drums.
Organizatori će se i ove godine potruditi da budu dobri domaćini i akcenat je stavljen na takmičarske bendove i njihov talenat.  
 Putni troškovi, smeštaj, hrana i žurka dobrodoslice su ono čemu organizatori pridaju veliku pažnju, kako bi mladi rok muzičari uvideli da se rad, trud i talenat poštuju i cene.
Petrovac se u toku trajanja Rokerijade pretvara u rok grad - od otvaranja izložbe, preko takmičenja bendova, revijalnih koncerata, Rock buvljaka i radionica za decu i mlade. Svi sadrzaji su besplatni i svi su dobrodošli.
Festival ima i humanitarni karakter. Tokom njegovog trajanja, prikupljaju se materijalna i novčana sredstva za petrovačko porodilište.
Udruženje građana Fabrika je društveno odgovorno, te su nam zdravlje i bezbednost ljudi najbitniji. Ukoliko epidemiološka situacija ne bude povoljna, nećemo održati festival po svaku cenu”, poručuju organizatori.
 

To Top