rukometni-savez-braniceva-u-poseti-kampu-rastimo

Požarevac

Sport

Rukometni savez Braničeva u poseti kampu „Rastimo“

Foto: RSBO

How Good Of A Friend Are You Really?

Delegacija Rukometnog saveza Braničevskog okruga posetila polaznike iz okruga u kampu „Rastimo“ u Svilajncu.

Delegacija Rukometnog saveza Braničevskog okruga posetila polaznike iz okruga u kampu „Rastimo“ u Svilajncu.

 
 

U kampu se trenutno nalazi pet polaznika, a kroz predhodne dve grupe prošlo je isto toliko dečaka iz okruga. Delegaciju su činila tri mlada trenera: Marko Veljković, Dragan Jovanović i Vladimir Petrović, kao i generalni Sekretar Rukometnog saveza Braničevskog okruga Dalibor Ristić.


Međunarodni Rukometni kamp „Rastimo“, najpoznatija je škola mladih rukometaša na Balkanu. Za više od dve decenije postojanja ova škola rukometa dala je 450 reperezentativaca Srbije i država u Evropi. Ove godine u kampu su i mladi rukometaši iz Novog Sada, Beograda, Smedereva, Leskovca, Vranja i drugih mesta iz Srbije, potom iz Sarajeva, Brčkog, Doboja, Berana, Bijelog Polja, a zatim i iz Norveške, Danske, Austrije i Nemačke.


Dugačak je spisak onih koji su prve korake rukometa naučili u kampu „Rastimo“. Dovoljno je reći da su među njima Arpad Šterbik i Gorica Aćimović, svojevremeno najbolji igrači na svetu, kao i Nemanja Ilić, Dragan Marjanac, Ana Radović, japanska najpoznatija rukometašica Tamuka, Ceca Ognjenović, Jelena Erić, Mijajlo Marsenić, Luka Mitrović...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top