sa-tozom-na-sajmu-turizma

Žagubica

Info

Sa Tozom na Sajmu turizma

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija Žagubice tradicionalno predstavlja svoju turiističku ponudu Srbiji i svetu.

Turistička organizacija Žagubice tradicionalno predstavlja svoju turiističku ponudu Srbiji i svetu.

 

Zainteresovani se mogu javiti na telefon 062/809-85-77 ili u prostorijama Turističke organizacije, i to najkasnije do 19. februara.

 

Polazak je u subotu ujutru u 7 časova iz Žagubice, a povratak sa sajma je u popodnevnim časovima.

Na 38. Međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 18. do 21. Februara, učestvovaće i Opština Žagubica na čelu sa Turističkom organizacijom koja će izložiti tradicionalne homoljske proizvode, brošure i flajere i tako predstaviti turističku ponudu opštine Žagubica.


Kako kaže direktor TO, Martina Lukić, raznolikim promotivnim materijalom, lepim suvenirima i iznenađenjima koje su pripremili za ovu godinu, potrudiće se da posetiocoma sajma skrenu pažnju na njihov štand, što i jeste cilj učešća na prestižnoj manifestaciji i stoga pozvala sve građane da posete sajam.


Izložbeni prostor TO Žagubica, biće u hali 4 Beogradskog sajma pod rednim brojem 4008.


Za one koji žele da posete Sajam turizma, organizovan je i besplatan prevoz. Zainteresovani se mogu javiti na telefon 062/809-85-77 ili u prostorijama Turističke organizacije, i to najkasnije do 19. februara. Polazak je u subotu ujutru u 7 časova iz Žagubice, a povratak sa sajma je u popodnevnim časovima.


Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose, a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.


Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je više od 1100 izlagača, a broj posetilaca premašio je 69 hiljada. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 290 inostranih izlagača iz 50 zemalja, a za ovaj poslovni sajam svake godine zainteresovan je sve veći broj izlagača iz celog sveta.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top