saniran-kriticni-deo-puta-turija-zaseok-sumece-kucevo

Kučevo

Događaji

Saniran kritični deo puta Turija - zaseok Šumeće - Kučevo

Foto: DM

How Good Of A Friend Are You Really?

Na inicijativu MZ Turija i zaseoka Šumeće, uspešno je rešen višegodišnji problem na delu lokalnog puta Turija – zaseok Šumeće, koji preko brda silazi u Kučevo.

Na inicijativu MZ Turija i zaseoka Šumeće, uspešno je rešen višegodišnji problem na delu lokalnog puta Turija – zaseok Šumeće, koji preko brda silazi u Kučevo

 


„Zahvaljujući velikom razumevanju Direkcije koja je uvidela problem i potrebe meštana zaseoka Šumeće, uspeli smo da realizujemo još jedan projekat u našem selu i rešimo dugogodišnji problem naših meštana“, istakao je predsednik Mesne zajednice Turija Danče Milenković.


On je dodao da se na ovom delu puta, kanal na uzbrdici, nakon svake kiše toliko produbljivao da je počeo da potkopava asfalt, pa je doveo i do manjeg klizišta parcele do puta koja je počela da se  odronjava i zatrpava odvodni kanal. Svake zime je na ovom delu postojala opasnost od proklizavanja automobila i upadanja u kanal. Vrednost izvedenih radova je oko 300.000 dinara i trajali su pet dana.  

 

 


 „Postavili smo oko 66 metara cevi tako da ovog problema više neće biti. Ujedno smo proširili i postojeći propust na potoku, na putu Šumeće-Zajce, tako da se sada vozila mogu nesmetano mimoilaziti i kretati. Takođe, u sklopu ovih aktivnosti,  proširili smo, očistili i produbili i deo odvodnog kanala pri skretanju za zaseok Tomonj“, rekao je direktor JP Direkcija za izgradnju Kučeva, Novica Bulajić.

 


Novica Bulajić

 

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top