Saopštenja

 • Počela primena novih mera - vlasniku oduzet automobil

  Saopštenja

  Počela primena novih mera - vlasniku oduzet automobil

  24.02.2024. - 13:04

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, počeli su sa primenom nove zaštitne mere iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, prema kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca težeg prekršaja, a koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđivan za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja, saopšteno je iz MUP-a.

 • Isplata novčanih naknada za januar

  Saopštenja

  Isplata novčanih naknada za januar

  21.02.2024. - 09:14

  Nacionalna služba za zapošljavanje će preko Banke Poštanska štedionica isplatiti redovnu i privremenu novčanu naknadu za za januar 2024. godine

 • Coca-Cola HBC proglašena za najodrživijeg proizvođača napitaka na svetu

  Saopštenja

  Coca-Cola HBC proglašena za najodrživijeg proizvođača napitaka na svetu

  20.02.2024. - 12:30

  Kompanija Coca-Cola HBC proglašena je sedmi put zaredom za najodrživiju svetsku kompaniju u kategoriji proizvodnje pića prema “Dau Džons” indeksu održivosti za 2023. godinu, koji predstavlja jedan od vodećih globalnih standarda korporativne održivosti.

 • Ko je i zašto isključen iz saobraćaja od 14. do 19. februara?

  Saopštenja

  Ko je i zašto isključen iz saobraćaja od 14. do 19. februara?

  19.02.2024. - 15:21

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, u akciji pojačane kontrole saobraćaja koja je sprovedena od 14. do 19. februara, otkrili su 541 vozača koji je učinio prekršaj.

 • Deo požarevačke opozicije traži informacije o prebivalištima

  Saopštenja

  Deo požarevačke opozicije traži informacije o prebivalištima

  19.02.2024. - 09:49

  U našu redakciju stiglo je zajedničko saopštenje gradskih odbora Narodne stranke, Demokratske stranke i Stranke slobode i pravde o nedavno održanim izborima i već preduzetim koracima u cilju sprečavanja izborne krađe.

 • Danas počinje akcija pojačane kontrole saobraćaja

  Saopštenja

  Danas počinje akcija pojačane kontrole saobraćaja

  19.02.2024. - 08:16

  Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, od danas do 25. februara, sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na otkrivanje prekršaja koje čine vozači autobusa i teretnih vozila.

 • Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima

  Saopštenja

  Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima

  18.02.2024. - 10:33

  JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se danas, usled završetka mini-odmora i povratka građana iz turističkih destinacija, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

 • NPS u Kličevcu – koji problemi muče meštane?

  Saopštenja

  NPS u Kličevcu – koji problemi muče meštane?

  17.02.2024. - 10:40

  Povereništvo Narodnog pokreta Srbije u Požarevcu, na čelu sa odbornicom Draganom Spasojević, posetilo je Kličevac na Sretenje. Ideja je bila da, tokom pijačnog dana, razgovaraju sa meštanima i saslušaju sa kakvim se problemima susreću.

 • U poslednjih sedam dana 32 požara

  Saopštenja

  U poslednjih sedam dana 32 požara

  15.02.2024. - 08:38

  Zbog povećanog broja požara na otvorenom, Odeljenje za vanredne situacije u Požarevcu apeluje na građane da ne pale travu i nisko rastinje na otvorenom prostoru jer na taj način ugrožavaju svoju i bezbednost ljudi oko njih, a širenjem požara može se pričiniti velika materijalna šteta na okolnim objektima.

 • MUP sazvao hitne sednice lokalnih štabova zbog povećanog broja požara

  Saopštenja

  MUP sazvao hitne sednice lokalnih štabova zbog povećanog broja požara

  14.02.2024. - 09:04

  Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, imajući u vidu povećan broj požara na otvorenom, hitno je naložio, preko svojih organizacionih jedinica, stupanje u kontakt sa komandantima štabova za vanredne situacije i inicirao hitne sednice lokalnih štabova.

Prikaži jos vesti
To Top