saopstenje-za-javnost-srpske-napredne-stranke-pozarevac

Požarevac

Politika

Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke Požarevac

Foto: logo

How Good Of A Friend Are You Really?

Povodom dešavanja na poslednjoj sednici Gradskog veća i „ varnica“ na relaciji SPS- SNS, u našu redakciju stiglo je saopštenje SNS koje prenosimo u celosti

Povodom dešavanja na poslednjoj sednici Gradskog veća i „ varnica“ na relaciji SPS - SNS, u našu redakciju stiglo je saopštenje SNS koje prenosimo u celosti

 

„Povodom javnih pogovaranja o dešavanjima sa sednice Gradskog veća održane 18. aprila, kojima se širi neopravdan strah među zaposlenima u javnim preduzećima i Gradskoj upravi možemo da izjavimo sledeće:

 

Na pomenutoj sednici gradonačelnik Miomir Ilić, zajedno sa zamenikom načelnika Gradske uprave, Biserkom Stojković, pokušao je da dobije saglasnost Gradskog veća kojom se navodno usklađuje broj radnih mesta u skladu sa Zakonom i politikom Vlade Republike Srbije.

 

Po tim spornim sistematizacijama visoki funkcioneri Socijalističke partije Srbije, pokušali su da sebi obezbede rukovodeća mesta u stalnom radnom odnosu u javnim preduzećima i Gradskoj upravi. Srpska napredna stranka ovakvo postupanje ne smatra reformom, već nastavljanjem stare politike partijskog zapošljavanja kojom se nanosi šteta građanima, javnim preduzećima i Gradskoj upravi. Takođe ističemo da zaposleni ne moraju da brinu u vezi isplate aprilskih zarada zato što je postupanje članova Gradskog veća koji predstavljaju Srpsku naprednu stranku bilo usklađeno sa nadležnim republičkim organima, te nikakvih štetnih posledica neće biti ni za grad ni za građane.

 

Po održanim izborima, odmah ćemo pristupiti izradi novih sistematizacija kojima ćemo povećati efikasnost Gradske uprave i javnih preduzeća, a sve u skladu sa Zakonom“, navodi se u saopštenju koje je potpisao Bane Spasović, predsednik GO SNS Požarevac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top