Savez za Srbiju Požarevac proglasio bojkot predstojećih izbora

Požarevac

Politika

Savez za Srbiju Požarevac proglasio bojkot predstojećih izbora

Foto: Savez za Srbiju Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Savez za Srbiju Požarevac priključio se bojkotu jer, kako navode u saopštenju, u Srbiji nemamo uslove za fer i poštene izbore.

Opozicija je 1. februara skupom u Kombank dvorani pod nazivom “BOJKOT 2020” zvanično započela kampanju bojkota predstojećih izbora na svim nivoima, a učesnik navedenog događaja bio je i Savez za Srbiju Požarevac.

“Objavljujemo bojkot lokalnih i parlamentarnih izbora, bojkot ovog totalitarizma koji nas je podelio na one koji su uz njega i na one koji nisu uz njega, te upućujemo poziv svim slobodoumnim građanima i organizacijama da nam se pridruže u borbi za slobodu. Okupili smo se, iako mnogi smatraju da među nama postoje krucijalne političke razlike, kako bi smo vam pokazali da razlika nema kada je u pitanju potreba za napretkom ovog grada, kada je u pitanju sigurnija budućnost za sve naše sugrađane i ostanak na svojim ognjištima“, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju Požarevac koji čine: GrO Narodne stranke, GrO Demokratske stranke, GrO stranke Slobode i pravde i GrO Srpskog pokreta Dveri.

Obraćanje lidera stranaka okupljenih u Savezu za Srbiju pogledajte OVDE.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top