seminar-za-sluzbena-lica-srpske-lige-zapad-foto

Kučevo

Sport

Seminar za službena lica Srpske lige „Zapad“ (FOTO)

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

KUĆA FUDBALA: Test provere prošli svi sa teritorije FS Braničevskog okruga, čime su opravdali poverenje

KUĆA FUDBALA: Test provere prošli svi sa teritorije FS Braničevskog okruga, čime su opravdali poverenje


„Kuća fudbala“ Fudbalskog saveza Srbije, koja se nalazi u Staroj Pazovi, ugostila je u ponedeljak i utorak sudije, pomoćne sudije, delegate nstruktore , posmatrače i delegate-sportske radnike  sa teritorije Fudbalskog saveza  regiona  Zapadne Srbije (FSRZS) koji se nalaze na listi Srpske lige  Zapad. U sastav FSRZS ulazi osam okruga među kojima i Braničevski.

 


Na dvodnevnom seminaru sudije i pomoćne sudije su polagale fizičke norme i video testove, delegati instruktori i posmatrači suđenja video testove, a delegati sportski radnici teoretske testove.Sva službena lica sa teritorije FS Braničevskog okruga su uspešno položila norme i testove  i time  opravdala poverenje koje su dobili od  nadležnih foruma.

 


Na listi glavnog suđenja („A“ lista) iz Braničevskog okruga nalaze se Dragan Nikolić ioz Požarevca i Ivan Ilić iz Petrovca na Mlavi,  a na listi za pomoćno suđenje („B“ lista)  Maja Milošević iz Požarevca i Miloš Živanović iz Kostolca. Na listi posmatrača suđenja nalaze se Goran Milanović iz Petrovca i Dragan Stojadinović iz Petke, na listi delegata instruktora  Zlatko Stokić,  i na listi delegata sportskih radnika Branko Kecman iz Kučeva.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top