Škola za neplivače i „biznis“ plivanje

Požarevac

Info

Škola za neplivače i „biznis“ plivanje

Foto: KSC „Požarevac“

How Good Of A Friend Are You Really?

Obuka neplivača i neobična ponuda za zaposlene Požarevljane na bazenu Kulturno - sportskog centra u tom gradu.

Škola plivanja biće realizovana u četiri obuke. Prva je počela u utorak 20. juna i traje do 5. jula. Dan kasnije, 6. jula počinje drugi kurs koji se završava 20. jula, treća obuka neplivača će se sprovoditi u periodu od 21. jula do 5. avgusta a četvrta od 6. do 20. avgusta.

Cena obuke po osobi je 2.500 dinara, bez obzira na usrast i godište, izuzev učenika koji su ove godine završili prvi razred osnovne škole, za koje je obuka besplatna u okviru projekta„Grad bez neplivača” koji je u prošlosti pokazao izvanredne rezultate.  

Svaki kurs sadrži minimum 10, a maksimum 15 časova od po pola sata i na kraju svake obuke polaže se ispit (preplivavanje bazena) i dobija sertifikat. Sve ovo važi i za starije Požarevljane koji će raditi u posebnim grupama, odvojeno od najmlađih.

Obuku vrše profesori fizičke kulture, a direktor KSC „Požarevac” Nenad Mitić kaže da grupe neće imati više od 10 polaznika. 

Mitić je najavio još jednu aktivnost, takozvano „biznis" plivanje, svakog ponedeljka, srede i petka od 6 do 7 časova izjutra. Biznis plivanje je namenjeno zaposlenim ljudima koji pre posla žele da se rekreiraju. Termin je besplatan i nije potrebno prethodno prijavljivanje. Na raspolaganju će im biti i stručnjaci iz fizičke kulture koji će im na licu mesta predložiti intenzitet aktivnosti,  kažu u ovoj sportskoj ustanovi.

Sve ostale informacije mogu se dobiti na bazenu od 7 do 19 sati ili na telefon 012/555-057.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top