A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Skoro 500 miliona dinara za širenje toplifikacione mreže
Skoro 500 miliona dinara za širenje toplifikacione mreže

Požarevac

Društvo

Skoro 500 miliona dinara za širenje toplifikacione mreže

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Širenje toplifikacione mreže je prioritet grada Požarevca, rekao je gradonačelnik Bane Spasović u sedištu Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Radovi na toplifikacionoj mreži planirani u ovoj godini vrede nešto više od 452 miliona dinara. Do sada realizovani radovi vredni su nešto više od 279 miliona dinara, naglasio je Spasović.

Sto posto su realizovani radovi u MZ „Čačalica“ vredni oko 2,6 miliona dinara i u Sokobanjskoj od oko 1,1 milion. Radovi su fizički završeni i u ulici Miloša Obilića, a koštali su oko 36 miliona, zatim u Kučevačkoj 52,5 miliona dinara, Moravskoj na broju 56, u iznosu od 49 miliona dinara i radovi u Alekse Dundića za koje je izdvojeno 34,8 miliona, čulo se od Spasovića.

U toku su radovi u Pećkoj ulici i koštaće 55 miliona dinara,  na lokaciji Cane Babović 1 – 3 za koje je planirano oko 65 miliona dinara, u Crnogorskoj oko  43 miliona dinara, radovi u Cane Babović 39 i Moravskoj 22 koštaće po 5,3 miliona dinara, a kompletni radovi u  Pećkoj projektovani su na 67,9 miliona dinara. Uskoro kreću radovi u ulici Ilije Gojkovića vredni 21, 4 miliona dinara i VI Ličkoj na broju 85 koji će koštati oko 5,3 miliona.

Radovi još nisu pokrenuti na primarnom toplifikacionom vodu u Izvorskoj ulici,a planirana vrednost je 7,1 milion dinara.

Spasović, je apelovao na građane da imaju strpljenja, jer su radovi na toplovodu veoma složeni i pojedini procesi zahtevaju praćenje bez vidljivih radova.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top