Skupovi podrške Vučiću u Požarevcu i Kučevu

Braničevo

Politika

Skupovi podrške Vučiću u Požarevcu i Kučevu

Foto: pozarevac.sns.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradski odbori SNS Požarevac organizovao je skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću. Saopštenje je stiglo i iz kučevačkog SNS.

Juče, dok su trajali protesti ispred zgrade predsedništva Srbije, jedan broj članova i simpatizera SNS okupio se ispred stranačkih prostorija u Požarevcu. Njima se obratio predsednik GrO SNS Požarevac Bane Spasović koji je poručio da je jučerašnji dan trebalo da bude posvećen sećanju na stradanje srpskog stanovništva 2004. godine.
Kada smo trebali da se u miru i dostojanstveno setimo stravičnog pogroma našeg naroda na Kosovu i Metohiji, događaji u režiji dela opozicije okupljene iza Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića bacili su to u zasenak", poručio je Spasović između ostalog.
Takođe je na ovom skupu osuđen upad u RTS i onemogućevanje novinara da rade svoj posao jer se, kako je rekao Spasović, Savezu za Srbiju ne dopada njihovo izveštavanje. 
 „Pozivamo nezadovoljne građane koji učestvuju u protestima, pa i u našem gradu, da to čine u miru i uz prethodno prijavljivanje i obezbeđenje skupova", kazao je on dodajući da iz Požarevca šalju nedvosmislenu poruku podrške Aleksandru Vučiću i politici koju vodi.

U našu redakciju stiglo je i saopštenje OO SNS Kučevo koji je takođe osudio, kako navode, nasilničko ponašanje dela opozicije u Beogradu. I u ovom gradu ispred sedišta SNS okupio se jedan broj ljudi da iskaže neslaganje sa aktuelnim dešavanjima u Beogradu.
U saopštenju za javnost između ostalog se navodi: „Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kučevo traži od nadležnih organa da u okviru svojih ovlašćenja adekvatno kazne počinioce, spreče ponavljanje ovog sramnog čina i omoguće svim novinarima da nesmetano obavljaju svoj posao. "

 
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top