Sloga 33 za malog Ognjena i pobedu protiv Gruže

Petrovac

Događaji

Sloga 33 za malog Ognjena i pobedu protiv Gruže

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Tokom utakmice biće sakupljani prilozi za lečenje trogodišnjeg Ognjena Jovanovića.

U petrovačkoj Slogi 33 mobilno je stanje pred utakmicu sa Gružom.

Igrači, članovi uprave i treneri planiraju da zaustave zahuktalog rivala. Još se nisu slegle strasti posle poraza od „Petra Dobrnjca“ u lokalnom derbiju, a sledi derbi „Dunava“ koji može da odredi dalju sudbinu kada je u pitanju vrh tabele.

„Poraz u Dobrnju nam je teško pao, pre svega, zbog skandaloznog suđenja. Poništen nam je čist gol, a nije sviran penal, ali moramo da se okrenemo utakmici sa Gružom i očekujem pobedu“ kaže predsednik Sloge 33 Dejan Živanović.

„Pobedom bi se približili Gruži i uz bolji raspored, u prolećnom delu, imali bi smo veće šanse za tron. Moramo da obratimo pažnju na Veljovića, Smolovića i Aleksića“ rekao je Dragan Nedinić, prvi trener petrovčana.

Optimista je i kapiten Bogićević: „Spremni smo da damo sve od sebe da bi bodovi ostali u Petrovcu na Mlavi.“

Za vreme utakmice na samom stadionu u Petrovcu na Mlavi sakupljaće se dobrovoljni prilog za lečenje malog Petrovčanina, Ognjena Jovanovića kome su novčana sredstva potrebna za operaciju u Turskoj.

www.ebranicevo.com

Iz ovog fudbalskog kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju, kako bi pomogli Slogi 33 da ostvari važnu pobedu, a malom Ognjenu da dobije životnu bitku.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top