smenjen-upravnik-fondacije-milenin-dom

Požarevac

Događaji

Smenjen upravnik fondacije Milenin Dom

Foto: Arhiva i sdps.srbija.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Na osmoj sednici Gradskog veća Požarevca između ostalog data i saglasnost Apoteci Požarevac da pribavi odobrenje ministrstva za prijem 10 novih radnika

 

 

Na osmoj sednici Gradskog veća Požarevca između ostalog data i saglasnost Apoteci Požarevac da pribavi odobrenje ministrstva za prijem 10 novih radnika

 

Gradski većnici dali su saglasnost Zdravstvenoj ustanovi „Apoteka Požarevac“ iz Požarevca da u saradnji sa Odeljenjem za društvene delatnosti, nastavi započeti postupak pribavljanja saglasnosti od nadležnog ministarstva za prijem 10 radnika na neodređeno vreme, kao i saglasnost na tekst Kolektivnog ugovora ove ustanove.

 

Doneti su i zaključci kojima se utvrđuju predlozi Odluke o usklađivanju poslovanja javnih preduzeća ,,Toplifikacija“ Požarevac, ,,Parking servis“ Požarevac, ,,Komunalne službe“ Požarevac, ,,Vodovod i kanalizacija“ Požarevac, ,,Direkcija za izgradnju Grada Požarevca“ i ,,Ljubičevo“ sa Zakonom o javnim preduzećima.

 

Veće je predložilo da se Radoslav Stanojević razreši dužnosti upravnika fondacije Milenin dom – Galerija Milene Pavlović Barili Požarevac, a dalo predlog o imenovanju vršioca dužnosti upravnika ove Fondacije.

 

 

Kako eBraničevo saznaje reč je o Ljiljani Dabić, koja je dosad obavljala dužnost savetnika gradonačelnika za trgovinu i turizam.

 

Odobreno je i povećanje prihoda i primanja u Odluci u budžetu Grada Požarevca i  data saglasnost na raspored sredstava odobrenih od Ministarstva kulture za sufinansiranje projekata ,,Konzervacija i restauracija stare i retke knjige iz fonda Narodne biblioteke Ilija M. Petrović“  i ,,Čuvajući prošlost i prezentujući sadašnjost, kreiramo budućnost - 170 godina od osnivanja prvog čitališta u Požarevcu“.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top