snabdevanje-pijacom-vodom-u-najblizoj-skoli-ili-crvenom-krstu

Požarevac

Info

Snabdevanje pijaćom vodom u najbližoj školi ili Crvenom krstu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Zasedao Štab za vanredne situacije povodom aktuelnog problema snabdevanja građana pijaćom vodom.

Zasedao Štab za vanredne situacije povodom aktuelnog problema snabdevanja građana pijaćom vodom. Od 5. do 10.januara građani će moći da se snabdeju vodom u obližnjim školama ili Domu Crvenog krsta.


Na sastanku Štaba za vanredne situacije kojem su prisustvovali komandant štaba Miomir Ilić, zamenik komandanta Slađan Stević, direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Saša Valjarević, direktor izvršne operative JKP „ViK“ Dragan Kokić, sekretar Crvenog krsta Saša Obradović i direktori osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Požarevca, doneta je sledeća odluka:


„Obaveštavaju se građani da se snabdevanje vodom iz cisterni po lokacijama u gradu privremeno zbog vremenskih uslova prekida od 03.januara. Razlog je smrzavaje cisterni zbog niskih temperatura. Za to vreme snabdevanje građana vodom će biti organizovano putem PVC rezervoara koji su smešteni u osnovni i srednjim školama i u Domu Crvenog krsta“,  navodi se u saopštenju Štaba.


Snabdevanje vodom  na ovaj način će se organizovati od utorka 5.januara do nedelje 10.januara i to u sledećem terminu:


U utorak, sredu i petak, u vremenu od 10 do 16 časova, a u četvrtak i nedelju u periodu od 9 do 12 časova, u sledećim školama: Vuk Karadžić, Dositej Obradović, Kralj Aleksandar, Sveti Sava, Desanka Maksimović, Požarevačka gimnazija, Muzička škola, Poljoprivredna škola, Dom učenika Poljoprivredne škole na Tulbi i Crveni krst.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top