SNS: Demoliran automobil kandidatkinje za odbornicu u Požarevcu

Požarevac

Saopštenja

SNS: Demoliran automobil kandidatkinje za odbornicu u Požarevcu

Foto: pozarevac.sns.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Nepoznati počinioci u toku noći demolirali su automobil izvršne direktorke JKP „Komunalne službe“ Požarevac i kandidatkinje SNS za odbornika u Skupštini grada Požarevca Vesne Todorović, saopštava ta stranka.

Kako se navodi u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Požarevac, iz automobila marke „Jugo“, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj Vesna živi sa porodicom, divljački su počupani delovi i kablovi, a potom razbacani oko automobila.
Najoštrije osuđujemo ovakav varvarski čin, za koji se iskreno nadamo da nije proizvod pokušaja uvođenja nasilja kao metoda političkog obračuna sa političkim neistomišljenicima u društvu, a od strane nosilaca ekstremnih i fašističkih ideja. Ovakav incident zaslužuje osudu svih građana Požarevca, a sigurni smo i da naši sugrađani to ne podržavaju, već žele da žive u uređenom i prosperitetnom gradu. Srpska napredna stranka oduvek se zalagala za uređenu i modernu Srbiju, u kojoj se poštuje imovina svakog građanina. Takođe, nećemo popustiti pred nasiljem, već se svim zakonom dozvoljenim sredstvima boriti da se zaštiti imovina svih građana, a ovakvi incidenti nam daju dodatni motiv da istrajemo u našoj politici", navodi se u saopštenju.
Incident je prijavljen nadležnim državnim organima.
 

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top