sns-pocistio-prvo-svoje-dvoriste

Požarevac

Politika

SNS „počistio“ prvo svoje dvorište

Foto: E.M.

How Good Of A Friend Are You Really?

To je, kazao je Spasović, razlog što na listi nema mnogih viđenijih naprednjaka

To je, kazao je Spasović, razlog što na listi nema mnogih viđenijih naprednjaka

 

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu, održana je konferencija za medije izborne  liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ . Na konferenciji je govorio Bane Spasović predsednik požarevačkih naprednjaka.

 


Bane Spasović


“Naša lista je nastala kao spoj energije i znanja, i za krajnji cilj ima napredak grada Požarevca u svakom smislu. Na listi su 35 kandidata akademskog obrazovanja. Tu su još NKV radnici, domaćice, kandidati sa srednjim stručnim obrazovanjem...Koalicija je sastavljena na osnovu programa SNS Požarevac, koji se prvenstveno zalaže za viziju novog Požarevca, za zapošljavanje, više investicija. Svesni smo da nas čekaju višedecenijski problemi”, rekao ja Spasović.


Dalje je naveo dobre poteze i rezultate kadrova SNS na određenim visokim pozicijama u preduzećima poput Direkcije za izgradnju grada Požarevca, Toplifikacije i Turističke organizacije .


Spasović je istakao da su rešili da “počiste” prvo svoje dvorište, te otud nema pojedinih viđenijih članova stranke  na listi i naglasio da su im potrebni ljudi, koji “ne vuku repove iz prošlosti”.


“Naša želja je da Požarevac bude privredni, školski, turistički i obrazovni centar, da mladi iz grada ne odlaze, već da žele da se vrate”, zaključio je Spasović.


Ovo je prva u nizu konferencija za medije, koje će ubuduće biti održavane svakog ponedeljka i petka na kojima će se govoriti o problemima u Požarevcu, a za koje, kako kaže, oni imaju rešenje.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top