sns-u-akciji-davanja-krvi-foto

Požarevac

Događaji

SNS u akciji davanja krvi (FOTO)

Foto: E.M.

How Good Of A Friend Are You Really?

U akciji dobrovoljnog davanja krvi koju su organizovali omladina Srpske napredne stranke,prikupljena je 51 jedinica krvi,a odazvalo se 60 dobrovoljnih davalaca

U utorak, u akciji dobrovoljnog davanja krvi koju su organizovali omladina Srpske napredne stranke Požarevac, Institut za transfuziju krvi Srbije i Crveni krst Požarevac prikupljena je 51 jedinica krvi, a odazvalo se 60 dobrovoljnih davalaca.

 


52 jedinice krvi građanima Srbije

 

Akcija je sprovedena u prostorijama Gradskog odbora stranke.

 

Ivan Jović -
koordinator za omladinu

Odaziv je odličan, u prva dva sata akcije već je bilo 35 davalaca. Na zahtev građana dva davaoca krvi A i 0 krvne grupe usmerena su u Kabinet za transfuziju krvi požarevačke bolnice  gde su dali krv namenski za jednog našeg sugrađanina obolelog od leukemije”,  rekao je Ivan Jović, potpredsednik GrO SNS.


Naprednjaci planiraju da nastave sa humanim akcijama.

Sledeća akcija koju planiramo će biti humanitarni turnir u malom fudbalu u hali sportova 12. i 13. marta, a sredstva su namenjena za pomoc Milanu Kovačeviću naglasio je Dalibor Mitić, koordinator omladine SNS-a.

Podsetimo, Milan Kovačević je Požarevljanin i leči se od Hockinovog limfoma.

 


Humanost nije izostala

Još jednom je u Požarevcu pokazan visok stepen humanosti, što me izuzetno raduje, rekao je Nemanja Džodić, stručni saradnik Odseka za motivaciju i organizaciju DDK.

Nemanja je takođe podsetio da ce sledeće nedelje DDK biti organizovano u Medicinskoj skoli u saradnji sa đacima Politehničke i Poljoprivredne škole, a u sredu u Gimnaziji i sa đacima Ekonomske skole Požarevac.


Prikupljene jedinice ove dragocene tečnosti namenjene su za lečenje bolesnika na klinikama i zdravstvenim ustanovama u Beogradu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top