A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Spasović o 56.LJKI: „Nadam se da ćemo sa ovakvim programom imati veliki broj turista“
Spasović o 56.LJKI: „Nadam se da ćemo sa ovakvim programom imati veliki broj turista“

Braničevo

Događaji

Spasović o 56.LJKI: „Nadam se da ćemo sa ovakvim programom imati veliki broj turista“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na stranačkoj konferenciji, lider požarevačkih naprednjaka Bane Spasović govorio je o predstojećim 56. Ljubičevskim konjičkim igrama.

Spasović je podstio da je ova manifestacija prošle godine dobila nagradu „Turistički cvet“ od Turistiške organizacije Srbije. On smatra da je nagrada došla kao rezultat dobre organizacije igara poslednje tri godine i da je manifestacija podignuta na viši nivo.

Za tri godine uspeli smo da se manifestacija održava pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije. Ove godine imaćemo više od dvadeset stranih grla koja će učestvovati u takmičenju, dolaze iz Severne Makedonije, Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hvatske, Mađarke...Imamo nagoveštaj da će grla trčati i u galopskim trkama. U trci za Kup „Ljubičeva“ start mašina biće prepuna, desiće se prvi put da će pojedina grla posle rangiranja otpasti zbog manjeg broja bodova, jer samo 12 grla mogu startovati. Ovo je rezultat toga što smo prošle godine sportski dan uvrstili u međunarodni kalendar takmiičenja, podigli fond nagrada, na Hipodromu je stvoren drugi ambijent, uređene su štale i tribine, staza nikad nije bila bolja. Organizovano je nekoliko trkačkih dana. Imali smo Kup „Predsednika republike“. Požarevac je bio centar konjičkog sporta u republici, ali i regionu zapadnog Balkana“, istakao je Spasović.

 Fond za nagrade od oko 8,5 miliona dinara, po njegovim rečima, veoma je ozbiljan ne samo za naše uslove, već i za susedne zemlje, te pored sportske sada imaju i ekonomsku rečunicu da učestvuju u trkama. Novina je i veliki semafor sa elektronskim merenjem vremena za višebojce. Semafor je svoju „premijeru“ imao na četvrtom trkačkom danu kada je trčan Kup „Predsednika republike“

Spasović je najavio zabavne programe LJKI, o čemu smo več pisali. Pogledajte OVDE.

„Nadam se da ćemo sa ovakvim programom imati veliki broj turista. Očekujem da oborimo dosadašnji rekord. Ovo je izutetno jak program koji zadovoljava publiku sa različitim muzičkim sklonostima, svi izvođači su prijemčivi svim generacijama“, rekao je Spasović.

I pored radova u centru grada, gradonačelnik je naglasio da će biti dovoljno mesta za parkiranje.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top