SPASOVIĆ O ASFALTIRANJU: Radove smo podelili u faze da bismo mogli da koristimo te ulice

Požarevac

Politika

SPASOVIĆ O ASFALTIRANJU: Radove smo podelili u faze da bismo mogli da koristimo te ulice

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Bane Spasović, predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac i gradonačelnik, najavio je rehabilitaciju oštećenih ulica u užoj i široj gradskoj zoni tokom oktobra.

Spasović je na ovonedeljnoj stranačkoj konferenciji za medije govorio o radovima na putnoj infrastrukturi, odnosno o popločavanju i asfaltiranju.

“Da je neko pre nas radio svoj posao, mi bismo sada radili samo na ulepšavanju grada, radili bismo fasade i dečije mobilijare, a ne bismo radili kišne kolektore, toplifikaciju, zamenu asbestnih cevi, projekte za fabriku vodu, reciklažni centar i transfer stanicu”, naglasio je Spasović objašnjavajući zašto se uglavnom na više lokacija u gradu izvode radovi na popločavanju i asfaltiranju.

Spasović je podsetio da je prošle nedelje završeno asfaltiranje platoa ispred MZ Bradarac sa uređenjem autobuskog stajališta i izgradnjom zaštitne ograde u cilju povećanja bezbednosti dece u saobraćaju. Radovi su koštali oko 1,5 miliona dinara.

On je naveo da sledeće nedelje počinje prva faza radova na asfaltiranju i izradi trotoara u ulici Prvog partizanskog odreda, od Cane Babović do Šeste ličke. U drugoj fazi radovi treba da idu od Šeste ličke do raskrsnice kod Železničke stanice. Vrednost ovih radova je oko 106 miliona dinara.

“Radove smo podelili u faze da bismo mogli da koristimo tu ulicu i da ne zatvaramo grad”, istakao je Spasović i objasnio da zbog toga radovi traju duže ali da su saobraćajnice prohodne i da se na taj način izbegava kolaps u gradu.

Sledeće nedelje očekuje se početak radova na asfaltiranju Sinđelićeve ulice, kazao je Spasović, a vrednost radova je oko 35 miliona dinara.

On je ovom prilikom najavio da će se tokom oktobra, u široj i užoj zoni grada, izvoditi radovi na rehabilitaciji pojedinih ulica i naveo samo neke od njih  - Kosovska, Radomira Milenića Rusa Vojvođanska ulica. U planu je i vraćanje u prvobitno stanje afalta u ulici Šestoj ličkoj.

Continue Reading

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top