spasovic-ovakve-konjicke-igre-ima-samo-srbija

Požarevac

Događaji

SPASOVIĆ: „Ovakve konjičke igre ima samo Srbija“

Foto:

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija Požarevca brendirala LjKI na Sajmu turizma

Turistička organizacija Požarevca brendirala LjKI na Sajmu turizma

 

Na 38.Sajmu turizma koji u Beogradu ove godine traje od 18. do 21.februara, tradicionalno u hali 4, među brojnim turističkim organizacijama svoje potencijale predstavila i TO Požarevac. Direktorka Jelena Vukazić poručila je da grad forsira svoj najveći brend – Ljubičevske konjičke igre koje imaju tradiciju dužu od pola veka.

Stavljamo akcenat na konjički sport, razvoj ergele, rekreativnog jahanja i dovođenja što više domaćih i stranih turista u ergelu.Nadamo se da Ljubičevske konjičke igre podignemo na jedan viši nivo, da oživimo tradiciju, da povežemo identitet naših građana sa LjKI kao sa nečim po čemu će se prepoznavati i biti ponosni što su građani Požarevca, izjavila je Jelena Vukazić, direktorka Turističke organizacije Požarevca.

Predsednik Skupštine grada Bane Spasović poručio je da Braničevo mora da se ujedini u turističkoj ponudi.

„Želimo da objedinimo našu ponudu, da svi u Braničevu shvatimo da samo zajedno nešto možemo da ponudimo i da realizujemo na tako jednom velikom tržištu, kao što je turističko. Ljubičevske konjičke igre ima samo Srbija i Požarevac, nema ih više nigde u svetu“, izajvio je Spasović prilikom obilaska Sajma turizma u Beogradu.

Štand Požarevca obišao je ambasador Mađarske Atila Pinter.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top