Sportski centar „Požarevac“  obeležava 37. rođendan

Požarevac

Društvo

Sportski centar „Požarevac“ obeležava 37. rođendan

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Sportski centar „Požarevac“ punih 37 godina pomaže rekreativcima da se bave sportom i klubovima da treniraju i postižu zapažene rezultate.

Ovog  1. aprila, Javna ustanova Sportski centar „Požarevac“ proslavlja 37 godina postojanja, naravno daleko skromnije nego što je to bio slučaj proteklih godina. Usled epidemije virusa korona, ovogodišnje obeležavanje proći će bez nekog posebnog programa, protokola i sportskih prilika, ali ne i bez podsećanja šta je ova kuća donela požarevaćkom sportu i sportistima.

„Mere koje su donešene za suzbijanje kovida svakako su mnogo pogodile sportski sektor, gde se već godinu dana utakmice igraju bez publike, a rekreativni sport upražnjava u veoma redukovanom režimu. Uprkos tome, pred nama su planovi i realizacije novih projekata i oni su naši vodiči u budućnost kojoj se radujemo u onolikoj meri koja će biti dovoljna da svakom našem korisniku uz dobrodošlicu pružimo najbolje uslove da stekne i očuva dobro zdravlje i postigne najbolje sportske rezultate“, kazala je vd direktora JU SC Požarevac, Marija Trnavac.

Ona je još naglasila da ova kuća ima uzbudljive planove za budućnost, koji uključuju kako rekonstrukciju postojećih kapaciteta, tako i formiranje novih sadržaja i objekata. Godine iza nas su pokazale da, iako sa malim brojem zaposlenih, ovaj sportski centar uspeva da održi visoki nivo kvaliteta usluga, pa shodno tome ostaje uverenje da će se zacrtani planovi i ostvariti.

To Top