Stadion malih sportova u novom ruhu (FOTO)

Požarevac

Događaji

Stadion malih sportova u novom ruhu (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Simboličnim presecanjem vrpce i zvanično predat na upotrebu stadion malih sportova kod SC „Požarevac“.

Stadion malih sportova jedan je od novijih objekata koji je i do sada bio funkcionalan i na raspolaganju sportistima. NIS, kao društveno odgovorna kompanija, pomogla je da se podigne stepen konfora i funkcionalnosti sportskih objekata, donacijom ove tartan podloge.

Dar darodavcu

Rukometašice  Požarevca dobile bolje uslove za trening

http://www.ebranicevo.com/bolji-uslovi-za-trening-na-stadionu-malih-sportova-

„Ovaj poklon gradu shvatamo kao čin prijateljstva i simbol dobre saradnje koju naš grad ima sa kompanijom NIS u godinama koje su iza, ali i ispred nas. Raširenih ruku prihvatamo ovaj dar Požarevcu zahvalni što nam se jedan svetski gigant pridružio u našoj misiji da stvorimo uslove za bavljenje sportom jednake onim u velikim metropolama“, rekao je Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca.

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca

Pored podloge postavljena su i nova sedišta na tribinama.

NIS već 11 godina realizuje program „Zajednici zajedno“ kroz koji predano radi na unapređenju života stanovnika 13 gradova u Srbiji, a među njima i u Požarevcu.

„Mi smo u NIS-u najsrećniji kada podelimo nešto što je okrenuto najmlađima, kao što su ovi sportski tereni, koji će ostati i za buduće generacije“, rekao je Stefan Despotović, direktor departmana za eksterne komunikacije NIS – a.


Stefan Despotović, direktor departmana za eksterne kominikacije NIS – a

NIS je ove godine 116,5 miliona dinara opredeljih za pomenuti program usmerio ka zdravstvenim institucijama, o čemu smo pisali ranije.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top