Stojanović: U Kučevu nije bilo kršenja zabrane kretanja od 20 do 05 sati

Kučevo

Društvo

Stojanović: U Kučevu nije bilo kršenja zabrane kretanja od 20 do 05 sati

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Vladimir Stojanović, predsednik opštine Kučevo i komandant Štaba za vanredne situacije u opštini, obišao je sinoć opštinu sa patrolom policije.

Za razliku od drugih sredina u Braničevskom okrugu, kod nas nije bilo kršenja zabrane kretanja u periodu od 20 do 05 sati  i aspelovao bih na sve da tako bude svih noći dok je snazi odluka o vanrednom stanju. Upozoravam sve koji su došli iz inostranstva da su dužni da poštuju odluke nadležnih organa o samoizolaciji u periodu od 15 ili 28 dana. Samo tako se možemo sačuvati od neželjenih posledica”, kazao je Stojanović.
Prvi čovek opštine Kučevo zahvalio se svima koji izvršavaju svoje radne obaveze i posebno je istakao radnike komunalnog preduzeća koji svakodnevno čine sve što je u njihovoj moći da se higijena opštine podigne na viši nivo. 
Mere koje smo preduzeli su možda oštre, ali samo tako možemo preduprediti neželjene posledice. Zatvaranje kafića, restorana i  kladionica, možda sad nije popularno, ali ljuta rana zahteva ljut lek. I mi ćemo preduzeti sve što moramo da sačuvamo, pre svega, ljudske živote”, naglasio je Stojanović.
On je podsetio da su formirani kol centri  u Domu zdravlja i u opštini, u svakom mestu postoji štab koji koordinira volonterskom službom i istakao da nijedan stanovnik opštine Kučevo nije prepušten sam sebi, o svima se vodi računa i svi dobijaju sve što im je neophodno blagovremeno.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top