strogo-poverljivo-koliko-kosta-bjelo-dugme-za-sada-tajna

Požarevac

Info

STROGO POVERLJIVO: Koliko košta Bjelo dugme- za sada tajna

Foto: Alo

How Good Of A Friend Are You Really?

Grad neće da otkrije koliko će biti plaćen nastup legendarne grupe, a članovi Organizacionog odbora ugovorom se obavezali da ćute.

Grad neće da otkrije koliko će biti plaćen nastup legendarne grupe, a članovi Organizacionog odbora ugovorom se obavezali da ćute.

 
 
Juče je gradska vlast Požarevca objavila program ovogodišnjih Ljubičevskih konjičkih igara, ali o tome koliko će one koštati, nije bilo reči.

Zapravo, najavljen je znatno uvećan nagradni fond za najbolje takmičare,a na pitanje koliko će grad koštati koncert Bjelog dugmeta,odgovor je izostao.Prema rečima gradonačelnika Baneta Spasovića, da otkrije cifru, sprečava ga ugovor sa slavnom muzičkom grupom. Za sada.

Mi sada ne možemo govoriti o detaljima tog ugovora. Izabrano je Bijelo dugme kao izvođač za Ljubičevske konjičke igre.. Detalje ugovora, tako smo dogovorili, nećemo da objavljujemo.Sa sigurnošću mogu da vam kažem, da će vrednost tog ugovora biti podmirena iz donacija pravnih lica, sa ove teritorije i Republike. Mi smo sada sproveli javnu nabavku, na poziciji budžeta, ali  nemojte da vas zavarava da smo mi to platili iz budžeta grada, nego jednostavno sva sredstva koja budu došla kao donacije, preusmeravaju se na tu poziciju, na taj račun. Kada se završe LJKI podnećemo ukupan finansijski izveštaj, koliko je grad potrošio sredstava iz budžeta, a koliko iz donacija”, kazao je Spasović novinarima. 


Dodao je da je odziv donatora dobar, te da su za sada potpisani mnogi ugovori.


Jedan deo se već nalazi na računu, a veći tek treba da bude uplaćen. Očekujem da   i nagrade većim delom budu podmirene iz donacija”, tvrdi gradonačelnik Požarevca.


U pokušaju da makar nezvanično saznamo za koliko para će nastupati Bjelo Dugme u Požarevcu, 2.septembra na otvaranju LJKI, nekoliko članova Organizacionog odbora E-Braničevu je reklo da su se ugovorom obavezali da o tome ćute.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top