A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 131

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 131
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Subota u Požarevcu i Petrovcu rezervisana za pešačenje
Subota u Požarevcu i Petrovcu rezervisana za pešačenje

Braničevo

Događaji

Subota u Požarevcu i Petrovcu rezervisana za pešačenje

Foto: arhiva, plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

„Dan pešačenja – Srbija 2019“ zakazan je za 14. septembar, a Planinarski savez Srbije najavio je da će se održati u više od 60 gradova pod sloganom „Srbija hoda”.

Akcija se organizuje u cilju promovisanja pešačenja kao jednog od najzdravijih načina rekreacije. Pešačenje je najprirodniji i najlakši vid kretanja koje će nam obezbediti zdravlje celog tela. Redovno pešačenje ima mnogo pozitivnih efekata na naše psihičko i fizičko zdravlje. Dovoljno je samo da imate vremena i dobru volju.

Organizator u Požarevcu je Planinarski Klub „Vukan”. Početak i kraj svih staza je kod Ekološkog doma na Čačalici. Sve staze su trasirane, očišćene i obeležene sa putokazima. Na raspolaganju su i ove godine tri rekreativne pešačke staze: „Čačalica“ (dugačka 2,7 kilometara), „Minine vode“ (8,7 kilometara) i „Manastir Rukumija“ (14 kilometara).

Skup je zakazan u 9 sati kod Ekološkog doma na Čačalici.

U Petrovcu na Mlavi Planinarsko društvo  „Gornjak“ je pripremilo pešačku stazu koja polazi od „Titovog gaja“ iza KPC „Petrovac na Mlavi“, ide ka brdu karaula i kružno nazad ka polaznoj tački. Staza je dugačka 4,2 kilometara (za predškolsce i osnovce u nižim razredima dva kilometra) i predviđeno je da se pređe za 1 čas laganog hoda uz učešće PD „Gornjak“, koji će pomoći u izvođenju akcije.

Nakon izvedene akcije pešačanja, „PD „Gornjak“ će održati prezentaciju planinarstva i sporstkog penjanja u gradskom parku. Posetioci će moći da probaju zip – line, penjanje uz veštačku stenu i da se upoznaju sa planinarskom opremom.

 Skup je zakazan za 10 sati u „Titovom gaju“.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top