sudija-paunovic-zabrinut-sam-za-bezbednost-svoje-porodice

Kučevo

Hronika

SUDIJA PAUNOVIĆ: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

EKSKLUZIVNO ZA ''eBRANIČEVO'': Ispovest sudije Dragana Paunovića povodom bombe bačene na njegovu kuću u kojoj je bio maloletni sin i majka

EKSKLUZIVNO ZA ''eBRANIČEVO'': Ispovest sudije Dragana Paunovića povodom bombe bačene na njegovu kuću u kojoj je bio maloletni sin i majka

 

 

Kako je naš portal već izveštavao u noći između 19. I 20.marta 2016.godinu , 10 minuta pre ponoći, na porodičnu kuću sudije Osnovnog suda u Požarevcu, Sudske jedinice u Kučevu, Dragana Paunovića, u selu Neresnica, naselju Popovac, bačena je ručna bomba. Eksplozivna naprava je bačena ka prozoru spavaće sobe u kojoj se u tom momentu nalazio maloletni sin Damjan i eksplodirala neposredno ispred sobe. U drugom delu kuće nalazila se i majka sudije Paunovića, dok je on bio u dvorištu s druge strane. Odmah je  utrčao u kuću zabrinut za život svog sina, ali je mladić u panici I strahu već  napustio sobu. Ubrzo je došla policija ,urađen je uviđaj,a istraga je još u toku.

 


Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice, imajući u vidu da je sudijska profesija takva  da smo kao sudije stalno izloženi opasnosti i raznim pritiscima. S toga je bezbednost sudija i uopšte nosilaca pravosudnih funkcija izuzetno ugrožena i smatram da bi trebalo da se vise  radi na njihovoj zaštiti, kao I tužilaca i advokata. Pogotovo ako znamo koliko je do sada  bilo napada na sudije, ubistava, podmetanja bombi,trebalo bi  ozbiljnije raditi na otkrivanju počinioca i na njihovom kažnjavanj. Ovaj brutalan napad na moju porodicu me neće omesti da i dalje savesno, brižljivo i zakonito obavljam posao“ rekao je Dragan Paunović u izjavi za portal eBraničevo.


Dragan Paunović je rođen 1970. godine i u sudu radi od 1995.Tokom 2002. i 2003. godine radio je  u Opštinskom javnom tužilaštvu, kao javni tužilac , a od 2003. godine je sudija-parničar u Kučevu.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top