Sudije i pomoćne sudije na usavršavanju

Braničevo

Sport

Sudije i pomoćne sudije na usavršavanju

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Službena lica iz Fudbalskog saveza Braničevskog okruga uspešna na Seminaru Podunavsko - šumadijske zone u Kragujevcu.

Jednodnevni seminar za službena lica Podunavsko-šumadijske zone Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije održan je na stadionu „Čika Dača“ i u hotelu „Šumarice.

Provera fizičke spremnosti sudija  obavljena je putem novog FIFA fitnes testa, a pomoćne sudije imale su takozvani CODA test.

U okviru teoretskog dela seminara, delegati  i sudije imale su novi UEFA-video test, koji su svi upešno položili.

Iz Braničeva učestvovale su sledeće sudije: Dubajić Dušan (Požarevac), Nenad Jovanović, Ivan Ilić,  Veljko Stević i Marko Miljković (Petrovac), Nenad Perić i Stefan Bulutić (Kučevo), Nikola Ćirković (Malo Crniće) i Aleksandar Stanković (Kostolac).

Učestvovale su i pomoćne sudije: Miloš Todorović (Malo Crniće), Stefan Jović (Petrovac), Milan Novaković (Kučevo), Marko Stefanović, Aleksandar Živanović i Marko Zdravković iz Požarevca.

Na seminaru su učestvovali i delegati: Boban Ognjanović i Slobodan Jovanović iz  Požarevca, Dragan Kuzmanović i Zoran Stepanović iz Petrovca, Branko Kecman iz Kučeva, Dejan Tošić iz Žagubice, Miloš  Ivanović  iz Velikog Gradišta,  Zlatan  Arsić  iz Žabara i Milobran Milićević iz Malog Crnića.

Sudije i pomoćne sudije na usavršavanju

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top