Tibo Moris: “Ovladaj svojim emocijama“

Braničevo

Kultura

Tibo Moris: “Ovladaj svojim emocijama“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

„Ovladaj svojim emocijama“ Tiboa Morisa je jedinstvena knjiga koja se detaljno bavi emocijama na svim nivoima i veštinom kako da ih upotrebimo u svoju korist. Takođe je i veoma detaljan i metodičan priručnik sa praktičnim uputstvima.

Autor knjige je bio izrazito povučen i stidljivost ga je sprečavala da postigne rezultate kakve želi. Kada je odlučio da svoj život posveti ličnom usavršavanju, sve se promenilo. Ovo je njegova priča o tome kako je pronašao radost i put do uspeha. To bi mogao da bude obrazac i našeg preobražaja jer ovaj praktični program omogućava da ovladamo svojim emocijama, pogotovo ako smo skloni negativnom razmišljanju.

Razumevanje kako funkcionišu negativna osećanja i emocije samo je prvi korak. Potom moramo da naučimo kako da reprogramiramo te emocije i preobratimo ih. Naučićemo: jednostavne strategije da se izborimo sa emocijama, kako da postignemo da naše emocije rade za nas, formulu za reprogramiranje našeg uma, a uz sve to se dobija i radna sveska uz koju se sve ovo lakše savladava.

Budući da je opsednut samousavršavanjem i opčinjen moćima uma, lična misija Tiboa Morisa je da pomogne ljudima da razumeju svoj puni potencijal i dostignu više nivoe ispunjenja i svesti.

„Ovladaj svojim emocijama“ u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top