Tomica Stojanović novi član Gradskog veća

Požarevac

Politika

Tomica Stojanović novi član Gradskog veća

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

On će nakon ostavke Vesne Pejić biti član Gradskog veća zadužen za prosvetu, dok će zdravstvo pripasti drugom resoru.

Izmenom poslovnika o radu Gradskog veća, biće predloženo da zdravstvo pripadne resoru za društvene delatnosti i socijalna pitanja na čijem je čelu Slaviša Stojković, kazao je gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović, a potom je predložio Tomicu Stojanovića za člana Gradskog veća zaduženog za prosvetu.

„Smatramo da je Tomica Stojanović odličan kandidat za obavljane poslova člana Gradskog veća“, kazao je Spasović.

Nakon kraće diskusije  Stojanović je izabran za člana Gradskog veća.

Odbornik SPS-a, dr Srećko Bosić, „pohvalio“ je izbor gradonačelnika za člana Gradskog veća i istakao da je ponovo uzeo kadar socijalista, jer je Tomica Stojanović bio na listi te partije na lokalnim izborima, a kasnije je prešao u SNS.

Stojanović se najpre zahvalio na ukazanom poverenju, a potom rekao:

„Diskusija mi je samo učvrstila stavove i dodala više obaveza da svoj posao obavim onako kako smatram da treba. Citiram čuvenog glumca Nebojšu Glogovca: „Kako se postaje šampion? Kad uđeš na teren onda kad je najteže i pobediš.“

Tomica Stojanović je rođen 1985.godine u Požarevcu, gde je završio osnovu i srednju školu. Diplomirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja 2009.godine u Nišu nakon čega nastavlja specijalističke studije u na Kriminalističko-policijskog akademiji u Beogradu. Radio je kao nastavnik fizičkog vaspitanja u požarevačkoj Poljoprivrednoj školi, u Osnovnoj školi „Veljko Dugošević“ u Braničevu, potom u Tehničkoj školi u Kostolcu, a od decembra 2015.godine postaje direktor Osnovne škole „Božidar Dimitrijević Kozica“, koja danas nosi ime „Sveti vladika Nikolaj“ u Bradarcu. Oženjen je, otac jednog deteta.

Continue Reading

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top