TRAŽIO SE KAVEZ VIŠE: 800 izlagača na izložbi „Ljubimac“

Požarevac

Događaji

TRAŽIO SE KAVEZ VIŠE: 800 izlagača na izložbi „Ljubimac“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Međunarodna izložba sitnih životinja, cveća i narodne radinosti „Ljubimac“ 39 godina „saputnik“ je Ljubičevskih konjičkih igara.

Manifestacija počinje tradiconalnim skupom učesnika u restoranu na Hipodromu na „Noći Ljubimca“.

Saša Filipović, predsednik Skupštine društva „Ljubimac“ kaže da se svakom izložbom trude da prevaziđu prethodnu i da je odavno prerasla onaj „prefiks“ prateća manifestacija i postala njen sastavni deo. Ove godine tražio se kavez više, 800 izlagača doneće 2.500 eksponata.

Saša Filipović, predsednik Skupštine društva „Ljubimac“

Zvanično otvaranje izložbe je u petak  u 11 sati, u hangaru na stočnoj pijaci. Predviđen je muzički program i tradicionalno puštanje golubova. Izložbu otvara Milić Jovanović, zamenik predsednika Skupštine grada Požarevca. Izložba je otvorena do 20 sati. Inače, planirano je oko 200 nagrada za učesnike izložbe.

Prvoslav Mošić, predsednik Upravnog odbora društva „ljubimac" je podvukao da je ova izložba uvertira za jubilarnu 40. izložbu i najavio jedinstveni segment „Izložba dečijih ljubimaca“, gde će svi učesnici biti nagrađeni. U subotu je izložba otvorena tokom celog dana.

Prvoslav Mošić, predsednik Upravnog odbora društva „Ljubimac

Drugog dana vikenda u ranim jutarnjim časovima počinje najveća  berza životinja u republici, a možda i u Evropi. Izložba se završava u nedelju u 14 sati.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top