Tri Požarevljanke pokrenule humanitarnu akciju

Požarevac

Zanimljivosti

Tri Požarevljanke pokrenule humanitarnu akciju

Foto: J.K.

How Good Of A Friend Are You Really?

Kako bi za predstojeće praznike usrećili korisnike požarevačkog Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, tri devojke iz Požarevca pokrenule su akciju prikupljanja novčane pomoći, slatkiša i grickalica.

Jovana Kocić iz Požarevca je zajedno sa svojim drugaricama, Jelenom Vasilevskom i Milicom Đokić, došla na ovu ideju. Kako kaže, cilj akcije je pomoć najugroženijima.

,,Ovo je prvi put da organizujemo humanitarnu akciju, a na ideju smo došle tako što smo videle da i u drugim gradovima građani pomažu svojim sugrađanima. Motiv nam je da usrećimo decu, a najmanje što možemo da učinimo je da im ulepšamo Novu godinu”, istakla je Kocić za E-Braničevo i dodala da akcija traje do 24. decembra, a paketići će biti podeljeni dan kasnije.

Ona poziva sve ljude koji su u mogućnosti da se pridruže ovoj akciji i ulepšaju deci iz Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju predstojeće praznike, jer nečije malo nekome znači mnogo.

Kutije za donaciju su postavljene u nekoliko objekata u gradu, za više informacija obratite se organizatorkama akcije pozivom na broj 061/4719999.

To Top