A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO) - asfaltiranje put - put
Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO)

Petrovac

Događaji

Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Sredstva za ovaj projekat je obezbedila opština Petrovac na Mlavi, kao i meštani naselja Dubočka. Vrednost investicije je 7,8 miliona dinara.

Naselje Dubočka dobilo je tri novoasfaltirane ulice u zaseocima Paprikonj i Đuronj, odnosno 1.250 metara novog asfalta. Vrpce su presekli i na taj način simbolično otvorili ulice za saobraćaj Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Goran Ristić, zamenik predsednika opštine, Milanče Aćimović, predsednik Skupštine opštine i predstavnici Mesne zajednice Dubočka.

Duško Nedinić je kazao da se nastavlja sa kampanjom asfaltiranja ulica po selima opštine Petrovac na Mlavi i istakao da je namera  rukovodstva da se u svakoj mesnoj zajednici uradi neka krupna stvar.

“Ono u šta sam siguran, i što ovom prilikom mogu da kažem, jeste to da imamo obećanja od Ministarstva privrede da ćemo sledeće godine imati još povoljnije i bolje uslove, tako da  možemo da obećamo građanima opštine Petrovac da će mnoge ulice u narednom periodu biti asfaltirane. Zadatak lokalne vlasti jeste da se brine o putevima, da se brine o vodovodima, da se brine o kanalizaciji, koliko god je to moguće. Naš osnovni zadatak je da prikupljamo projekte, da tražimo puteve ka Beogradu i da sredstva iz prestonice donosimo u opštinu Petrovac na Mlavi”, kazao je Nedinić.

 

Duško Nedinić, predsednik opštine

Predsednik Mesne zajednice Dubočka i odbornik u lokalnom parlamentu, Zoran Lukić, zahvalio se svima koji su učestvovali u ovom projektu, a posebno svojim meštanima koji su i finansijski pomogli asfaltiranje ovih ulica. Lukić je pohvalio i zalaganje predsenika opštine za rešavanje svih problema koje Dubočka ima.

Zoran Lukić, predsednik MZ Dubočka

Dugo iščekivani događaj okupio je veliki broj meštana koji nisu krili zadovoljstvo novim asfaltom, a jedna meštanka je specijalno za ovu priliku pripremila prigodnu tortu, više o tome pogledajte OVDE.

  • Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO)
  • Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO)
  • Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO)
  • Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO)
  • Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO)
  • Tri ulice u Dubočkoj dobile asfalt (FOTO)
Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top