tuga-u-kuci-stradalog-pozarevljanina

Požarevac

Hronika

Tuga u kući stradalog Požarevljanina

Foto: Ilustracija

How Good Of A Friend Are You Really?

Goran Balabanović (40) iz Požarevca koji je juče u sudaru tri kamiona na Ostružničkom mostu pao u Savu u otkinutoj kabini slepera, izvadjen je iz vode

Goran Balabanović (40) iz Požarevca koji je juče u sudaru tri kamiona na Ostružničkom mostu pao u Savu u otkinutoj kabini šlepera, izvađen je iz vode nakon četiri sata traganja za njegovim telom, pišu beogradski mediji.


Prema njihovim navodima, Goran je za sobom ostavio veliku tugu, što zbog njegovog odlaska, što zbog činjenice da mu suruga Violeta boluje od karcinoma. Otac mu je, navode isti mediji, pre godinu i nešto dana preminuo od srčanog udara, od čega se porodica jos nije sasvim oporavila.


Goran je ostavio i dvojicu sinova, stariji ide u četvrti razred srednje škole, a mlađi ima tek četrnaest godina i pohađa  osmi razred.


Tragedija se dogodila nakon sudara tri teretnjaka na mostu, kada je kamion s prikolicom jagodinskih registracija, kojim je upravljao Balabanović, koji se kretao  iz pravca Šida ka Nišu odjednom skrenuo ulevo, očešao se o jedan kamion i polomio mu retrovizor, a potom je prešao u levu traku i zakucao se u desni deo kabine teretnjaka kraljevačkih registracija.


Balabanovic se u trenutku nesrece vraćao iz Sremske Mitrovice gde je prevozio sekundarne sirovine, čime se inace bavi jagodinska firma za koju je radio.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top