Turističke organizacije iz Braničeva na 5. „Beogradskom Manifestu“ (FOTO)

Braničevo

Turizam

Turističke organizacije iz Braničeva na 5. „Beogradskom Manifestu“ (FOTO)

Foto: TO grada Požarevca i TO VG

How Good Of A Friend Are You Really?

Manifestacija je održana proteklog vikenda na prostoru Kalemegdana.

„Beogradski Manifest“ zovu još i festivalom svih festivala. Vrlo je šareno i živopisno, kao na najlepšoj izložbi koja predstavlja Srbiju u malom. Turističke atrakcije, kultura, sport, zabava za decu, filmske projekcije, koncerti, plesovi, edukacije, performansi, promocije, pivske i gastronomske degustacije, sadržaji su festivala koji su usklađeni tako da posetiocima omoguće da svoja interesovanja prate šetajući kroz festivalske zone.

Dobrodošli u Veliko Gradište

Cilj ovog jedinstvenog događaja je da posetioci, na početku letnje turističke sezone, mogu na jednom mestu da upoznaju i dožive deo atmosfere sa najzanimljivijih destinacija i manifestacija koje mogu da posete za vreme svog godišnjeg odmora. Predstavnici više od 60 opština iz Srbije na maštovit i kreativan način predstavili su svoje kulturno, istorijsko i gastronomsko bogatstvo.

Požarevačka prezentacija u znaku Ljubičevskog višeboja

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište predstavila je svoju ponudu na samostalnom štandu, a posetioci „Manifesta“ bili su zainteresovani za klasične odmore, produžene vikende, turističke brodove, Akva park, smeštajne kapacitete i gastronomsku ponudu, šetalište, grad, Narodni muzej i zadužbinu „Pigoza“. Posebno interesovanje vladalo je za Ramsku tvrđavu, ali i za turističke atrakcije u okolini – Viminacijum, manastire Nimnik i Tumane, Golubačku tvrđavu i Lepenski vir.

Štand Velikog Gradišta

Na štandu TO Veliko Gradište udruženje „Srbija velikog srca" predstavilo je likovne radove dece sa invaliditetom i razvojnim teškoćama. 

Prezentacija turističkih potencijala opštine Veliko Gradište održana je i na glavnoj bini Turističke organizacije Srbije.

Turistička organizacija grada Požarevca je i na ovoj manifestaciji uzela učešće gde je predstavila svoju turističku ponudu, sa akcentom na Ljubičevski višeboj, kao i nastup mladih glumaca, koji su predstavili Požarevac kroz interaktivni kviz.

Turistička organizacija grada Požarevca na Beogradskom Manifestu

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top