U Kostolcu održano takmičenje u paraglajdingu

Kostolac

Događaji

U Kostolcu održano takmičenje u paraglajdingu

Foto: FB Gradska Opština Kostolac

How Good Of A Friend Are You Really?

U nedelju, 24. oktobra, Kostolac je bio domaćin takmičenja u paraglajdingu u disciplini precizno sletanje.

Takmičenje je otvorila Marijana Božić, članica veća Gradske opštine Kostolac, poželevši da ovo sportsko takmičenje  postane tradicionalna manifestacija.

Prvo mesto osvojio je Miroslav Marjanović iz PK ,,Beli orlovi” iz Požarevca. Drugo mesto pripalo je Dimitriju Maletiću KVS ,,Košava” iz Beograda, a treće mesto zauzeo je Jovan Novak iz istog kluba čiji su članovi zauzeli i ekipno prvo mesto.

Pehare i medalje najboljima uručila je Jelena Šamanc, direktorka Centra za kulturu ,,Kostolac“, dok su svim učesnicima dodeljene  zahvalnice za učešće u takmičenju.

Miroslav Marjanović je istakao da je paraglajding veoma popularan i kod nas i u svetu, a naša reprezentacija beleži odlične rezultate na evropskim i svetskim prvenstvima.

U revijalnom delu takmičenja svoje sportsko umeće u ovoj disciplini pokazala je Milena Cerovšek, predsednica Skupštine Gradske opštine Kostolac, Ana Tišma, načelnica uprave i Zlatan Kostić,  predsednik Sportskog saveza Požarevca.

Organizator takmičenja je Centar za kulturu ,,Kostolac” u saradnji sa Paraglajding klubom ,,Beli orlovi" iz Požarevca, pod pokroviteljstvom  Gradske opštine Kostolac.

To Top