U znak sećanja na Rusa

Kostolac

Sport

U znak sećanja na Rusa

Foto: „Energija Kostolac“

How Good Of A Friend Are You Really?

Zahvaljujući inicijativi Sindikalne organizacije „Kopova Kostolac“ i ove godine je upriličen Memorijalni turnir u malom fudbalu „Miomir Cvijić Rus“.

Turnir nosi ime njihovog prevremeno preminulog kolege koji ih je napustio u januaru prošle godine. Na završnoj večeri turnira  podeljeni su pehari, kao i nagrade za tri prvoplasirane ekipe u vidu sportske opreme.

Prvo mesto je pripalo ekipi PRIM, drugoplasirana je bila ekipa zaposlenih sa kopa „Drmno“ pod imenom “Peti rez”, dok je treća bila ekipa “Doktori i funkcioneri”.

Pobednici turnira

“Ovogodišnji odziv je bio zaista zadovoljavajući i nadam se da će sledeće godine biti i veći. I odziv publike je bio dobar, tako da smo na dobrom putu da ovaj turnir zaživi i postane tradicionalnog karaktera. Naš prerano preminuli kolega Miomir Cvijić Rus, koji je bio predsednik i sindikata PK „Drmno“ i sindikata „Kopovi Kostolac“, bio je veliki ljubitelj fudbala i zato smo i organizovali ovaj turnir, kao simboličan znak sećanja na čoveka koji je mnogo učinio za sve nas koji pripadamo rudarskoj struci u Kostolcu”, rekao je Danijel Radosavljević, predsednik Sindikalne organizacije „Kopovi Kostolac“.

 

Uručenje nagrade

Drugi po redu turnir je trajao od 25. jula do 5. avgusta.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top