A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: dogadjaji

Filename: cms_front/full_view.php

Line Number: 312

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/views/cms_front/full_view.php
Line: 312
Function: _error_handler

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 138
Function: view

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Foto: M.Đokanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Učenici prvog dvа odeljenjа požarevačke Osnovne škole ''Vuk Kаrаdžić'' i njihova učiteljica dobili su na poklon lаptop rаčunаre od Grаdske opštine Vrаčаr.

Učenici prvog dvа odeljenjа požarevačke Osnovne škole ''Vuk Kаrаdžić'' i njihova učiteljica dobili su na poklon lаptop rаčunаre od Grаdske opštine Vrаčаr.


Učiteljica u  OŠ “Vuk Karadžić”, Marica Đokanović, obratila se predstavnicima opštine Vračar sa molbom  da se uključe u unapređenje akcije “Da učimo lepše i bolje” i ubrzo je stigao potvrdan odgovor. U okviru tradicionalne akcije “Računar na dar”, koju već osam godina ova opština sprovodi na teritoriji svoje opštine, sinoć su predstavnici GO Vračar donirali 26 laptop računara učenicima prvog dva odeljenja i njihovoj učiteljici.Ovim činom pokаzаli su dа brinu ne sаmo o deci sа teritorije svoje Grаdske opštine,već dа imаju želju i mogućnosti dа brinu i o široj društvenoj zаjednici.

 


Tijana Blagojević i Marica Đokanović


Jedan od prioriteta u radu Gradske opštine Vračar je ulaganje u obrazovanje i trudimo se da našim učenicima omogućimo da uče savremenim učilima.Svi učenici trećeg razreda naše opštine dobijaju računare na dar, mi ih zovemo “vračunarima”.Ovog puta smo u prilici da izađemo izvan granica naše opštine i obradujemo učenike prvog razreda požarevačke škole i da im omogućimo da stuču znanja i šire svoje vidike upotrebom računara”, istakla je Tijana Blagojević, predsednik GO Vračar.

 


Zadovoljni osmeh učenika


Poklonima se raduju i učenici i njihovi roditelji, koji su srećni što i njihova deca sada imaju tu privilegiju da se obrazuju u skladu sa vremenom u kojem živimo.U ime škole predstavnicima GO Vračar zahvalila se na donaciji direktorka Lidija Ristić.

 


Lidija Ristić

Škole su uglavnom siromašne i nemaju mogućnosti za ovakve poklone, imamo po jedan računar u svakoj učionici.Ovaj  plemeniti gest je mnogo obradovao učenike i nadam se da će i u budućnosti biti ovakvih ljudi koji će podržavati našu decu”, kazala je Ristić.


Predstavnicima GO Vračar u znak zahvalnosti na donaciji uručena je slika, mališani su se zahvalili na njima svojstven način – pesmom.

 


Deca izrazila zahvanost

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top