ugovori-za-osam-radnika-u-hladnjaci-u-branicevu

Golubac

Info

Ugovori za osam radnika u hladnjači u Braničevu

Foto: radiopozarevac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Uz subvenciju Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavac je na neodređeno vreme zaposlio osam lica iz kategorije teže zapošljivih

Uz subvenciju Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavac je na neodređeno vreme zaposlio osam lica iz kategorije teže zapošljivih.

 : 
 

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Požarevac, uručiće sutra osam ugovora o dodeli subvencije poslodavcu“ Coolfood d.o.o“ u prostorijama ogranka „Hladnjača Braničevo“ u Braničevu kod Golupca.


Uz subvenciju Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavac je na neodređeno vreme zaposlio osam lica iz kategorije teže zapošljivih lica sa evidencije Filijale u Požarevcu, iz opština Veliko Gradište i Golubac. Lica koja su zaposlena kod poslodavca su mlađa od 30 godina i starija od 50 godina života.


Ugovor o dodeli subvencije će direktoru Slobodanu Tanaskoviću uručiti predsednik Upravnog odbora NSZ, Darijo Mačkić, i direktor NSZ, Zoran Martinović. Dodeli ugovora će prisustvovati direktorka NSZ Filijale u Požarevcu, Sonja Mirić i predsednik Opštine Golubac, Nebojša Mijović.

Ovom prilikom biće organizovan obilazak proizvodne hale.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top