Ulica Svetog Save u Dobrnju dobila novi asfalt

Petrovac

Društvo

Ulica Svetog Save u Dobrnju dobila novi asfalt

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Rukovodstvo opštine Petrovac na Mlavi obišlo je radove na asfaltiranju u Dobrnju.

U Dobrnju je asfaltirana ulica Svetog Save u dužini od 330 metara. Po rečima Duška Nedinića, predsednika opštine Petrovac na Mlavi, vrednost radova je 1,6 miliona dinara.

“Ova ulica je bila uništena posle poplava. Više puta smo pokušavali da nađemo rešenje i uvek se nešto ispostavilo kao problem. To nas, naravno, nije zaustavilo u pohodu da ovaj problem rešimo i zato sam danas posebno srećan što je ova ulica rekonstruisana”, rekao je Nedinić.

 

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi

 Milanče Aćimović, predsednik Skupštine opštine Petrovac na Mlavi, podsetio je šta je sve urađeno u ovom selu poslednjih nekoliko godina.

“U Dobrnju je asfaltirano blizu 1.700 metara ulica i nekolicina atarskih puteva. Posle poplava saniran je glavni kanal, preko 40 kuća smo pomogli da se oporave od posledica poplava. Takođe, u saradnji sa mesnom zajednicom i građanima urađena je rekostrukcija škole”, istakao je Aćimović.

 

Milanče Aćimović, predsednik SO Petrovac

U planu je još asfaltiranje nekoliko ulica u ovom selu, oko kilometer i po asfalta, sanacija 1.200 metara opštinskog puta prema deponiji, a kasnije i kompletna rekonstrukcija ove deonice, kao i iznalaženje najboljeg rešenja za zaštitu od poplava, najavio je Aćimović.

To Top