UNS donirao zaštitnе maske redakciji portala E-Braničevo

Braničevo

Društvo

UNS donirao zaštitnе maske redakciji portala E-Braničevo

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

Udruženje novinara Srbije obezbedilo je 10.000 zaštitnih maski, koje donira medijskim radnicima u čitavoj Srbiji.

U sklopu ove pomoći najvećeg novinarskog udruženja lokalnim medijima, i u redakciju Regionalnog internet portala E-Braničevo stigla je donacija od stotinu zaštitnih maski.
Prava pomoć u pravom trenutku. Naši novinari svakodnevno, širom Braničevskog okruga idu na teren,dolaze u kontakt sa mnogo ljudi, sagovornika,  izlažu se opasnosti od zaraze. Takav je naš posao, da i u kriznim ,najtežim situacijama izveštavamo i informišemo javnost, pa nam zato neizmerno znači ova pažnja UNS-a. Za lokalne redakcije nije mali trošak da obezbede adekvatnu zaštitu za medijske radnike, sve ovo traje još od marta i ko zna do kada ćemo morati da radimo pod maskama. Hvala Udruženju novinara Srbije, čast nam je što smo se našli na spisku medijskih kuća kojima su pomogli da se u vreme epidemije zaštite i odgovorno obavljaju posao”, kaže Gordana Milenković, glavna i odgovorna urednica portala E-Braničevo.

Regionalni internet portal E-Braničevo na dnevnom nivou informiše javnost Braničevskog okruga vestima iz grada Požarevca i osam opština. Pored redakcije u Požarevcu, ima dopisnike u Petrovcu na Mlavi, Kučevu, Velikom Gradištu koji svakodnevno donose informacije iz celog okruga.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top