Upriličen prijem za zlatnu požarevačku atletičarku

Požarevac

Društvo

Upriličen prijem za zlatnu požarevačku atletičarku

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U prostorijama Gradskog zdanja, danas je upriličen prijem za osvajačicu zlatne medalje na Evropskom olimpijskom festivalu mladih, koji je protekle nedelje održan u Banskoj Bistrici.

Petnaestogodišnja atletičarka, Maša Rajić iz Požarevca je nakon osvojenog prvog mesta u svojoj kvalifikacionoj grupi, zablistala i u finalu, gde je za 2:11:95 istrčala 800 metara i došla do najsjajnijeg odličja i time obradovala čitavu naciju, a pre svega Požarevljane.

Gradonačelnik Požarevca, Saša Pavlović, danas je ugostio uspešnu atletičarku, zajedno sa njenim trenerom i roditeljima i uručio joj poklone.

Prijem

“Mašinim rezultatom nisam bio iznenađen, poznavajući je i znajući kakav je atletičar, sportista i dete, to sam prirodno i očekivao. Danas su joj uručeni mali i simbolični pokloni, a onaj najveći za nju, ali i sve ostale atletičare i rekreativce biće atletski stadion”, istakao je Pavlović.

Maša je ipak navela da je imala određenu vrstu sumnje kada je ovakva vrsta upeha bila u pitanju, s obzirom na to da je konkurencija, kako kaže , bila baš jaka.

“Presrećna sam sada kada se sve završilo. Nisam očekivala da će tako biti, ali drago mi je što je moje prvo takmičenje sa reprezentacijom prošlo toliko dobro”, istakla je Rajić.

Kako navodi, sada joj predstoji vreme za odmor, nakon čega će početi pripreme za naredna takmičenja i zimsku sezonu.

To Top