Uručena oprema fudbalskim klubovima iz Braničevskog i Podunavskog okruga

Požarevac

Sport

Uručena oprema fudbalskim klubovima iz Braničevskog i Podunavskog okruga

Foto: T.S.

How Good Of A Friend Are You Really?

Fudbalskim klubovima iz Braničevskog i Podunavskog okruga danas je u velikoj sali Sportskog centra Požarevac uručena sportska oprema.

Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije redovno praktikuje da klubovima koji su pod njegovim okriljem donira sportsku opremu koju čine, između ostalog, dres, šorc, štucne i fudbalske lopte.

Ovom prilikom 15 klubova koji učestvuju u takmičenjima koje pokriva ovaj savez dobilo je sportsku opremu koju su im uručili predsednik Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije Nebojša Živanović, generalni sekretar ovog saveza Darko Bradonjić i gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović.

Sportska oprema uručena je sledećim fudbalskim klubovima: „Mladi radnik“ Požarevac, „Šumadinac 1913“ Natalinci, „VGSK“ Veliko Gradište, „Sloga 33“ Petrovac na Mlavi, „Omladinac“ Šetonje, „Đerdap“ Golubac, „Šumadija“ Aranđelovac, „Sloboda“ Lipe, „OFK“ Mihajlovac, „Obilić“ Živica, „Napredak“ Markovac, „RSK“ Rabrovo, „Sloga 1924“ Batočina, „Morava“ Velika Plana i „Sofk Karađorđe d.o.o.“ Topola.

Gradonačelnik je kazao da, iako grad pomaže klubovima i ulaže u izgradnju sportske infrastrukture, svaka pomoć je dobrodošla i zahvalio se na donaciji vredne sportske opreme. On je još istakao da Požarevac voli fudbal i da u prilog tome govori činjenica da je prošle godine izgrađen pomoćni teren sa veštačkom travom.

Živanović je rekao da mu je velika čast što je danas u Požarevcu sa klubovima koji imaju dugu tradiciju i pohvalio je ulaganje grada Požarevca u sportsku infrastrukturu koja je preduslov za bavljenjem sportom i postizanje vrhunskih rezultata.

On je najavio i da će danas nakon Požarevca posetiti Veliko Gradište gde će obići fudbalski stadion u blizini Srebrnog jezera, kao i da će polaganje za sudije zonskog stepena takmičenja, kao i prošle godine, biti održano u Kučevu.

To Top