Uslovi korišćenja

Dobrodošli na Regionalni internet portal E-Braničevo - www.ebranicevo.com  ( u daljem tekstu:  E-Braničevo) 

E-Braničevo vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom portalu ili bilo kom njegovom delu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

Autorska prava

Presenting media doo, kao osnivač E-Braničeva, vlasnik je autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) koji su objavljeni na portalu i zvaničnim stranicama E-Braničeva na društvenim mrežama Fejsbuk, Twiter i Instagram.

Prenošenje tekstova ili delova tekstova i fotografija dozvoljeno je samo uz poštovanje svih sledećih pravila:

Internet sajtovi:

 • Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 150 karaktera iz teksta,
 • kompletan naslov,
 • jednu fotografiju, koja ne sme biti prikazana u dimenzijama većim od 120x120 piksela,
 • obavezno vidljivo navođenje izvora (portal E-Braničevo) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta,
 • objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži "nofollow"!

Televizija/radio

 • Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje portala E-Braničevo kao izvora informacija, najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.
 • Uz preuzete fotografije na kojima se nalazi znak (watermark), obavezno je navođenje E-Braničeva kao izvora.

Štampana izdanja:

 • Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje punog imena – Regionalni internet portal E-Braničevo, kao izvora informacija, najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.
 • Uz preuzete fotografije na kojima se nalazi znak (watermark), obavezno je navođenje E-Braničeva kao izvora.
 • Sva pravila važe, osim u slučaju kad je sa uredništvom  Regionalnog internet portala E-Braničevo postignut pismen dogovor o drugačijim uslovima.
 • U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta, kao i fotografija, suprotno navedenim pravilima, PResenting media doo zadržava pravo da, u skladu sa Zakonom,protiv prekršioca pokrene sudski postupak radi zaštite autorskih i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

 

 Linkovi na druge web stranice

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo E-Braničeva , ne smatraju se delom našeg sajta i E-Braničevo ne snosi odgovornost za njih.

Zaštita privatnosti

E-Braničevo poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca sajta.

Podatke ostavljene u komentarima, E -Braničevo neće davati na uvid trećem licu.

Korisnicima  E-Braničeva  strogo je zabranjeno:

 • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
 • objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
 • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
 • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
 • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

E -Braničevo ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Društvene mreže

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembra 2013. godine) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice E-Braničeva uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja i etičkom kodeksu. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem e-maila > [email protected]

Komentari

Tekstovi objavljeni u rubrici  "Komentari" predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom E -Braničeva. E-Braničevo ne odgovara za stavove iznete u ovoj rubrici.

Oglašavanje

Presenting media doo nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

 

Izmene uslova korišćenja

E-Braničevo zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

 

PRESENTING MEDIA doo

E-Braničevo

 

To Top