Usmrtio ženu autom po nagovoru druga i njegovog oca

Požarevac

Hronika

Usmrtio ženu autom po nagovoru druga i njegovog oca

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Postoje osnovi sumnje da je A. Đ. izazvao saobraćajnu nesreću u dogovoru sa D. S. i S. S. sa kojima je prethodno kupio „zastavu“ na koju su postavili lažne tablice kako bi izvršio ovo krivično delo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su A. Đ. (1997) iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo, kao i D. S. (1998) i S. S. (1972) osumnjičene za teško ubistvo u saizvršilaštvu, saopštila je PU Požarevac.

Sumnja se da je A. Đ. 14. oktobra ove godine automobilom „zastava“ udario sedamdestosmogodišnju ženu na biciklu, koja je od zadobijenih povreda preminula dan kasnije, a potom pobegao.

Postoje osnovi sumnje da je A. Đ. izazvao saobraćajnu nesreću u dogovoru sa D. S. i S. S. sa kojima je prethodno kupio „zastavu“ na koju su postavili lažne tablice kako bi izvršio  ovo krivično delo.

A.Đ. se sumnjiči da je sa D. S. i S. S. potom odvezao automobil u atar sela Mihajlovac, gde su ga zapalili.

Večernje novosti su ranije objavile da su S. S. i njegov sin D. S. bili su u sukobu sa nesrećnom ženom oko imovine, a onda su otac i sin nagovorili A. Đ., inače druga D. S, da kolima pregazi nesrećnu ženu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće privedeni tužiocu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top