A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: dogadjaji

Filename: cms_front/full_view.php

Line Number: 312

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/views/cms_front/full_view.php
Line: 312
Function: _error_handler

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 138
Function: view

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Usvojen predlog Izveštaja o izvršenju budžeta opštine Kučevo za period januar-septembar 2015. i Opštinsko veće Kučeva dalo saglasnost na izmene Programa

Usvojen predlog Izveštaja o izvršenju budžeta opštine Kučevo za period januar-septembar 2015. i Opštinsko veće Kučeva dalo saglasnost na izmene Programa o poslovanju JP „Direkcija za igradnju“.

 

Predsednik Opštinskog veća opštine Kučevo i predsednik opštine Kučevo, Novica Janošević, sazvao je 35. sednicu Opštinskog veća  za četvrtak 19.novembar, sa početkom u 10 časova. Na sednici  se raspravljalo o ukupno 44 tačke dnevnog reda.Od tog broja njih 25 se odnosilo na različite zahteve građana (traženje novčane pomoći za lečenje, prevoz učenika, rešavanje imovinsko pravnih odnosa itd).

 

 

Prva tačka dnevnog reda odnosila se na Izveštaj o izvršenju budžeta za period januar-septembar 2015. godine.Ukupno ostvareni prihodi budžeta sa prenetim sredstvima iznose 346 miliona dinara, a ukupno izvršeni rashodi 315 miliona dinara. Stanje na računu budžeta 30.09.2015. godine bilo je 31,4 miliona dinara.

 

 

Na osnovu ukazane potrebe članovi veća dali su saglasnost i na izmene Programa o poslovanju JP „Direkcije za izgradnju opštine Kučevo“. Nakon toga je razmatran izveštaj JKP Kučevo o dosadašnjim aktivnostima i budućim merama u vezi gradske deponije.U daljem toku sednice razmatrana je molba JP Direkcije Veliko Gradište za donacijom 400 tona prljave rizle, zatim zahtev MUP RS-a Vatrogasno spasilačke jedinice Kučevo,zahtev Udruženja homoljskih pčelara „Pek“ Kučevo za dodelu sredstava za nabavku šećera.

 

 

Članovi veća su još razmatrali akt Doma zdravlja od 28. septembra 2015., zahtev YU video servisa Petrovac na Mlavi za dodelu poslovnog prostora, zahtev Ćirilićne kuće Pančevo za novčanu pomoć, zahtev Saveta stanara zgrade u ulici Žike Popovića 29 za dodelu sredstava za sanaciju krova zgrade, zahtev SRVK Dragana Grozdića za dodelu službenih prostorija i zahtevu „Ivicom energy“ d.o.o. Žagubice za pokretanje postupka ekspropijacije.

 

 

Četiri tačke dnevnog reda odnosile su se na žalbe povodom pojedinih rešenja u vezi ostvarivanja prava na besplatan prevoz učenika i Odeljenja za inspekcijske poslove OU opštine Kučevo.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top